ТРЕЋИ БРОЈ „ПАЛИЛУЛСКИХ НОВИНА“
4.06.2011

Једногодишња активност новог руководства Градске општине Палилула представљена је у Билтену-„Палилулске новине“ који је промовисан у оквиру манифестације „Палилулско вече 2011“. Ово гласило, штампано на 28 странa, објављује најзначајније активности ове локалне самоуправе по месецима. Председник општине, проф.др Игор Новаковић је рекао да је и овај вид информисања становника веома значајан како би они сагледали рад органа власти коју су бирали и узели активно учешће у развоју локалне заједнице. У форми извештаја и вести, текстом и фотографијом забележени су догађаји, сусрети, пријеми, активности председника Општине, активности чланова Већа, одборника Скупштине, тематске расправе. У трећем броју билтена Општине - „Палилуске новине“, на првој страни објављена је репортажа са прошлогодишње манифестације „Палилуско вече“ са текстом „Вредности које трају“ као и сусрет председника општине Палилула са председницим Скупштине Србије.

На другој страни представљена је једногодишња активност Градска општина Палилула текстом „Палилула-Моја општина“. По речима председника Новаковића  бројни реализовани пројекти и позитивно пословање у 2010, инвестиције у индустријској зони Доње Међурово и могућност запошљавања, само је део успеха преданог рада руководства Градске општине Палилула у протеклој години. «Успели смо да искористимо потенцијале индустријске зоне Доње Међурово и да то на одговарајући начин представимо пословној јавности. Наше стратегије и усвојен стандард квалитета у раду Управе, као и подршка Града, само су олакшале и убрзале одлуку потенцијалних инвеститора. Изградњом две нове  фабрике, у 2011 години, запосленост на територији општине Палилула биће повећана за 30 одсто-истакао је у свом извештају Игор Новаковић.

Од треће до двадесет осме стране Билтена садржано је преко 145 текстова и фотографија о активностима Општине почев од јула 2010. до маја месеца 2011. године. Палилулске новине су штампане у 1000 примерака и бесплатно су подељене грађанима, организацијама и установама.